Faleminderit për viziten online në www.ibc.al.

1. Llojet e informacionit që ne mbledhim dhe se si është përdorur

www.ibc.al vetëm grumbullon informacion personal, të tilla si, emrat dhe mbiemrat, adresat dhe adresat e-mail, kur jane dorëzuar vullnetarisht nga ju. Për shembull, informacioni personal mund të mblidhen nga ju në mënyrë që të marrë përshtypjet tuaja në web faqet tona dhe produktet tona, ose për të hyrë ju në një prej konkurseve tona per punesim.

2. Shkëmbimi i Informatave Personale

Rezervat e drejtë të përdorë apo të zbulojë çdo informacion të nevojshëm, si për të kënaqur ndonjë ligj, rregullore ose kërkesë ligjore për të mbrojtur integritetin e vendit, për të përmbushur kërkesat tuaja, ose për të bashkëpunuar në çdo hetim të zbatimit të ligjit ose të një hetimi për një çështje të sigurinë publike.

3. Njoftim per privatesin e Fëmijëve

Kërkesat nga prindërit e fëmijëve tanë në lidhje me praktikat e privatësisë

Prindërit mund të shqyrtojë informacionin personal ne kemi mbledhura nga fëmijët e tyre që nuk është fshirë, dhe mund të kërkojë që informatat personale të fshihen nga të dhënat tona në qoftë se ajo nuk ka qenë tashmë. Prindërit gjithashtu mund të refuzojë të lejojë mbledhjen e mëtejshëm apo përdorimin e informacionit personal të fëmijës së tyre, kur prindi i ka ofruar më parë pëlqimin. Për ta bërë këtë, ju lutemi na kontaktoni në adresën, numrin e telefonit ose adresën e-mail dhënë më poshtë me kërkesën tuaj.

4. Aksei per klientet 

Ju jeni në kontroll të çdo informacioni personal që ju ofrojnë për ne on-line. Nëse në çdo kohë, ju do të donte për të korrigjuar informacionin personal që kemi për ju, ose nëse ju do të donte për të ndryshuar parapëlqimet tuaja për kontaktet nga ne , ju mund të na kontaktuar ne email ose adresën postare të listuara më poshtë

5. Cookies

“Cookies” janë pjesë e informacionit që transferon një web site për të hard drive të një individi për Record-Mbajtja e qëllime. Cookies lejojë web site për të kujtuar informacion të rëndësishëm që do të bëjë përdorimin tuaj të faqes më të përshtatshëm. Ashtu si faqet e internetit më të madhe, Kompleksi Jot përdor cookies për një shumëllojshmëri qëllimesh, në mënyrë për të përmirësuar on-line përvojën tuaj. Për shembull, ne kemi ndjekur numri i përgjithshëm i vizitorëve në faqen tonë në një agregat bazë anonime. Ne gjithashtu mund të punësojë cookie në mënyrë që ne të ju kujtohet kur ju të ktheheni në vend, për të mbajtur gjurmët e artikujve në your shopping cart qoftë se ju blerje online mallin, për të administruar konkurseve të caktuara dhe lotari dhe për të ndihmuar të rregulloje Kompleksi Joti përvojën tuaj web. Ne mund të bashkohen informacion personal me një skedar cookie në ato raste.

Përdorni opsionet në web shfletuesin tuaj, nëse ju nuk dëshironi të merrni një cookie ose në qoftë se ju dëshironi për të vendosur shfletuesit tuaj do të ju njoftojmë kur ju merrni një cookie. Kliko në seksionin “Help” e shfletuesit tuaj për të mësuar se si për të ndryshuar parapëlqimet tuaja cookie. Nëse ju disable të gjitha cookies, ju mund të mos jetë në gjendje të përfitojnë nga të gjitha tiparet e kësaj faqeje web.

Kalo ne krye

6.Lidhje me faqet e tjera

Ne mund të ofrojë lidhje në faqet që nuk operohen nga Kompania IBC sh.p.k. Nëse ju vizitoni një nga këto faqet e lidhura, ju duhet të shqyrtojë privatësinë e tyre dhe politikat e tjera. Ne nuk jemi përgjegjës për politikat dhe praktikat e kompanive të tjera, dhe çfarëdo informacioni që ju paraqisni për ato kompani është subjekt policie e tyre të privatësisës.

7.kompleksi joti Web Sites

Te gjitha pikat janë në pronësi te ibc sh.p.k dhe kontrollohen nga vete kompania, të cilët janë biznesmenë të pavarura. Megjithatë, ju lutem të shqyrtoni me kujdes privatesit e secilit kompleks për të përcaktuar politikat e intimitetit nga ajo faqe.

Kalo ne krye

8. Ndryshimet e privatesis

Kjo politikë privatesie është në fuqi që nga 23 janar 2017. Nga koha në kohë, www.ibc.al mund të ndryshyshoje këtë privatesi. Nëse ne ndryshojmë politikën tonë, ne do të shpallë versionin e rishikuar këtu, kështu që ne ju sugjerojmë që të kontrolloni periodikisht këtu për ndryshimet tonë. Pjesa tjetër e siguroi, megjithatë, se çdo ndryshim nuk do të zbatohet në mënyrë retroaktive dhe nuk do të ndryshojë mënyrën se si ne të trajtuar informatat e mbledhura më parë.