Tel : +355 22 600 700

Ju lutem, për të kryer një Abonim, ju mund të dërgoni një mesazh , dhe një numër telefoni, dhe nji nga operatorët tanë do tju telefonoi në momentin e parë në lidhje me mesazhin tuaj...