22 February, 2020
  • 1 muaj Dhuratë abonim në ibc IPTV . Internet i shpejtë, i sigurtë, pa kufizim në download deri në 25 Mbps dhe pa ndërprerje Instalimi Dhuratë Suport i dedikuar 24 / 7 ditë të javës Aktivizimi i shërbimit brenda ditës
  • 1 muaj Dhuratë abonim në ibc IPTV . Internet i shpejtë, i sigurtë, pa kufizim në download deri në 25 Mbps dhe pa ndërprerje Instalimi Dhuratë Suport i dedikuar 24 / 7 ditë të javës Aktivizimi i shërbimit brenda ditës
Bazë
1690 Lekënë muaj
Download: 15 Mbps
Upload : 3 Mbps
Instalimi 5000 Lekë
Standarte
1990 Lekënë muaj
Download: 25 Mbps
Upload : 5 Mbps
Instalimi 5000 Lekë
Premium
2490 Lekënë muaj
Download: 50 Mbps
Upload : 10 Mbps
Instalimi 5000 Lekë
Extra Premium
3490 Lekënë muaj
Download: 100 Mbps
Upload : 10 Mbps
Instalimi 5000 Lekë

No Banner to display

Shkodër:
Zyra qëndrore Shkodër:
Rruga Marin Bicikemi,

Tel : +355 22 600 700

Orari Financës
E hënë—E premte: 9:00AM–5:00PM
E shtunë & E diel: 11:00AM–3:00PM

Suporti
Tel : +355 22 600 000

Email: info@ibc.al
019806
Vizitor në linjë : 1
IP Adresa juaj: 18.206.194.161
Server Time: 2020-02-22